Workshops

Workshops

 

Kicken met HOND! (steppen met je hond)

Ik geef, in overleg, privé workshops "Kicken met HOND!". Dit is erg geschikt als je wilt ervaren of steppen iets voor jou en je hond is. Je leert hoe je op een verantwoorde wijze een start kunt maken met het steppen met je hond. Gebruik van een kickbike en heupgordel is inbegrepen.  Als je hier interesse in hebt voor jezelf of als erg leuk en origineel kado voor een ander, neem dan gerust contact met me op. 

 

Zit jouw hond lekker in zijn vel?

Tijdens deze workshop ontdek je of jouw hond goed in zijn vel zit. Een hond is kampioen in het verbergen van pijn. Veel mensen zijn zich niet bewust van het feit dat de hond ergens last van heeft. Ja, je ziet wel dat hij soms een beetje vreemd loopt, hij reageert angstig of agressief naar andere honden of zijn vacht is het laatste jaar zo veranderd. Maar het zal toch wel meevallen? Ik ga je leren om anders naar je hond te kijken. We gaan onderzoeken of er  bijvoorbeeld spanning in het lijf zit. En ook als je hond wel lekker in zijn vel zit is massage heel fijn voor hem.  Je leert een aantal basisvaardigheden om je hond te masseren. 

 

Leuker wandelen met (je) HOND!   

Als je graag meer contact met je hond wil tijdens de wandeling, of je vindt het gewoon leuk om in een ontspannen sfeer iets leuks te doen met je hond dan is dit een leuke workshop voor jou. We gaan gedurende een boswandeling van ongeveer een uur (de ervaring leert dat dit lang genoeg is voor de hond) leren hoe je de wandeling voor jou en je hond leuker kunt maken. Door gebruik te maken van wat de omgeving te bieden heeft en samen dingen te doen versterk je de band met je hond.  Na deze workshop zal je jouw wandelomgeving met andere ogen bekijken, en samen meer plezier hebben tijdens de dagelijkse wandelingen.